Κανονισμοί Ασφάλειας & Λειτουργίας

  1. Συμμόρφωση με τις οδηγίες: Oι επισκέπτες πρέπει να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με όλες τις οδηγίες που δίνονται από το πάρκο και το προσωπικό του.
  2. Ασφάλεια: Απαγορεύεται η χρήση φωτιάς και η ανάφλεξη ουσιών που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές. Επαρκή προσοχή στα παιδιά σε σχέση με την ασφάλειά τους.
  3. Kαθαριότητα: Με σεβασμό στο περιβάλλον τοποθετείτε τα απορρίμματα σε κατάλληλα μέρη, χωρίς να αφήνετε σκουπίδια, πλαστικά ή άλλα αντικείμενα. Χρησιμοποιείτε τους διαθέσιμους κάδους και ακολουθείτε τις οδηγίες προς ανακύκλωση.
  4. Τήρηση ησυχίας: Σεβαστείτε την ησυχία των άλλων επισκεπτών του πάρκου, αποφεύγοντας την παραγωγή περιττών θορύβων και ήχων.
  5. Αποφυγή ζημιών: Σεβαστείτε το περιβάλλον και τα φυσικά στοιχεία του πάρκου χωρίς να προκαλείτε ζημιές στην υποδομή και τις εγκαταστάσεις του.
  6. Απαγόρευση τροχοφόρων: Σεβαστείτε την απαγόρευση της εισόδου τροχοφόρων οχημάτων εντός τους κτήματος. Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, ποδηλάτων και άλλων οχημάτων εντός του πάρκου.
  7. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα με την απαραίτητη συνοδεία του κηδεμόνα τους ο οποίος μεριμνά για την καθαριότητα του χώρου και υποχρεούται να κρατά το σκύλο του δεμένο και να βρίσκεται σε μικρή απόσταση από αυτόν όπως ορίζει η νομοθεσία (άρθρο 5 του Ν.4039/2012 & 46 του Ν. 4235/2014)
  8. Προστατεύουμε το Κτήμα Φιξ…Δεν καπνίζουμε, Δεν ανάβουμε φωτιά, Δεν ρυπαίνουμε το πάρκο!