Νίκος Μπάμπαλος

Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

Είμαι υπερήφανος και, ταυτόχρονα, ευτυχής που καταφέραμε και το αποκτήσαμε με τις δικές μας δυνάμεις, καθώς δεν μπορούσαμε άλλο να περιμένουμε τρίτους να το αγοράσουν για λογαριασμό μας», τόνισε ο δήμαρχος και συμπλήρωσε: «Αυτή η τακτική μας κόστισε 40 χρόνιας αναμονής, 40 χρόνια που στερηθήκαμε αυτό το στολίδι για την πόλη μας. 

Το κάναμε τώρα γιατί μπορέσαμε να χτίσουμε έναν Δήμο ισχυρό, έναν Δήμο αξιόπιστο, έναν Δήμο που μπορεί να πατήσει στα πόδια του και να κοιτάξει ψηλά. Που δεν χρωστάει σε κανένα και μπορεί να επενδύσει μόνος στο μέλλον του. Στο μέλλον των παιδιών μας. Η απόκτηση του Κτήματος ΦΙΞ από το Δήμο μας και η απόδοση του στη χρήση των δημοτών, αποτελεί αίτημα και όνειρο δεκαετιών. Δικαίως, αφού πρόκειται για πνεύμονα πράσινου 28 στρεμμάτων, με μεγάλη ιστορική και πολιτιστική αξία, που μπορεί να βελτιώσει πολύ σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας, αλλά και των γύρω περιοχών. 

Και όλο αυτό το καταφέραμε χωρίς να επιβαρύνουμε τους δημότες μας ούτε τώρα αλλά ούτε τα χρόνια που έρχονται. Το κάναμε γιατί το χρωστούσαμε στα παιδιά μας και στα παιδιά των παιδιών μας, στο βιώσιμο μέλλον αυτής της πόλης. Τα καταφέραμε. Το Κτήμα Φιξ είναι δικό μας και τα καλύτερα έρχονται…